2016

Dit jaar wordt het de tiende en tevens laatste editie van Kerst aan de Eem en daarom gaan we dit jaar teruggaan naar de plek waar het 10 jaar geleden allemaal begonnen is, de Afaszaal (voorheen Stadszaal) van de Flint. We zullen daar op vrijdagavond 23 december nog één keer een hopelijk heel bijzonder concert geven. Aan dit concert zal ook de New Manhattan Big Band meewerken, zodat het een echte ‘swinging Christmas’ zal worden. Verder kunnen we ook dit jaar rekenen op de medewerking van een kinderkoor van basisschool De Meander en zullen we weer met een klein koor gaan werken.

Het grote Kerst aan de Eem koor zal 10 woensdagavonden repeteren, te beginnen op woensdag 12 oktober. Voor het grote koor zal het repertoire bestaan uit een stuk of 10 bekende en deels oude nummers,  die wel uit het hoofd gezongen moeten worden. Voor het kleine koor leggen we de lat iets hoger qua niveau, het kleine koor gaat dan ook apart repeteren op een viertal zaterdagmiddagen (data worden nog bekendgemaakt).

Verder zullen  we dit jaar op zaterdag 17 december een busreis gaan maken en dan ook op locatie gaan zingen. We zijn nog bezig met het uitwerken van de plannen hiervoor.

Als je bij deze laatste editie van Kerst aan de Eem wilt zijn en graag (nog) een keer op het podium van de Flint wil staan in een supergezellige kerstsfeer, schrijf je dan via deze website in. 

De kosten voor deelname aan Kerst aan de Eem 2016 zijn 75 euro. Zoals altijd krijg je daarvoor niet alleen een gezellige tijd en een mooi concert, maar ook de bladmuziek en een cd met daarop je ingezongen partij.